Advies op het gebied van Social Impact

Advies op het gebied van Social Impact

Steeds meer werkgevers willen aan de slag met Impact Ondernemen. Soms hebben ze hier al wat informatie over ingewonnen bij instanties. Impact Ondernemen: hoe doe je dit? Met name: hoe vertaal je dit naar doelen die een directie relatie hebben met Human Resource Management (HRM)? Bij EEGA Expertise kunnen we werkgevers op dit gebied adviseren.

Doelgroep

Bij EEGA Expertise richten we ons op werkgevers die impact maken. Bijvoorbeeld op het gebied van werk, scholing en bij het benaderen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast ondersteunen we ook de overheid en verschillende netwerkgroepen. Voor bovengenoemde partijen bieden we ondersteuning en zijn we sparringpartner.

Waarom advies?

Opdrachtgevers willen in hun organisatie vorm en inhoud geven aan impact. Wat kan een werkgever met het advies van EEGA Expertise? Bijvoorbeeld het eenvoudiger realiseren van doelen, het vaststellen van inclusief HR-beleid, het opstellen van een plan voor de eigen organisatie en/of het in kaart brengen van kansen. Dit alles gebeurt onder leiding van een Senior Consultant met minstens 3 jaar advies- en vaardighedenervaring.