Over EEGA Expertise

EEGA Expertise onderscheidt zich door een werkwijze op maat en jarenlange ervaring. Als EEGA Expertise zoeken we altijd naar een oplossing. We zijn erin gespecialiseerd om ideeën van opdrachtgevers te concretiseren en tot een succes te brengen. Als EEGA Expertise bieden we workshops, trainingen, consultancy en advies op maat.

Wij richten ons op alle bedrijven die wat met vraagstukken rond Mens & Arbeid willen doen. Dit kan de overheid zijn of een ander soort organisatie. Samen met hen maken we impact op de omgeving.

Buitengewoon ontwikkelen

EEGA Expertise is onderdeel van EEGA Groep. EEGA Groep streeft ernaar om dé partner te zijn in de buitengewone ontwikkeling van mensen en hun carrière. Buitengewoon ontwikkelen voor en mét jou, dat is EEGA Groep. De dienstverlening van EEGA Expertise sluit hier naadloos op aan.

EEGA Plus en Mens & Zo zijn twee bedrijven die ook onder EEGA Groep vallen en actief zijn op het gebied van mens en werk. EEGA Plus werkt met de ESB-regeling en begeleidt jonge mensen bij kwalificering en naar werk. Mens & Zo begeleidt en coacht werkgevers, werknemers en werkzoekenden actief bij outplacement-, re-integratie- en loopbaantrajecten.

Alle bedrijven die tot EEGA Groep behoren hebben één ding gemeen: Social Impact speelt er een belangrijke rol. Dit geldt ook voor EEGA Expertise. We willen wat betekenen voor anderen. We hopen voor en mét jou het verschil te maken.

Ons team:

Ronald Hulst

Instroomcoördinator en Participatiespecialist

Eugenia Lugua Bonjasky

Operationeel Directeur