Onze diensten

Bij EEGA Expertise verlenen we verschillende diensten op het gebied van Mens & Arbeid en Social Impact aan organisaties en overheidsinstanties om deze te helpen bij complexere vraagstukken. Als EEGA Expertise helpen we graag om een antwoord te vinden op desbetreffend vraagstuk. Het gaat om de volgende diensten:

Workshops

Bij EEGA Expertise kun je terecht voor verschillende workshops met betrekking tot Mens & Arbeid. Zo bieden we de workshop Impact Inspiratie aan. Deze sessie duurt 2,5 uur. Tijdens de sessie zoeken we samen naar een antwoord op jouw vraagstuk. Alle workshops hebben één doel: een oplossing vinden voor een vraag.

Trainingen

Als EEGA Expertise geven we verschillende trainingen op maat om personeel mee te nemen in een specifiek thema rond Mens & Arbeid. Meer weten? Neem contact met ons op.

Consultancy

Een-op-een adviseren naar aanleiding van een specifiek vraagstuk, dat bieden we aan met onze consultancydienst. Wil je bijvoorbeeld weten hoe jouw bedrijf het best een plan van aanpak kan schrijven om te Impact Ondernemen? Welke kansen heeft jouw bedrijf überhaupt op het gebied van Impact Ondernemen? We bieden hierbij écht een-op-een advies om samen jouw vraagstuk op te lossen. Bij deze dienst rekenen we op basis van een uurtarief.

Detachering professionals

Wij bieden als dienst ook detachering van onze professionals aan. Weten wat wij hiermee voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.

Projectbegeleiding

Als EEGA Expertise kunnen we ook projectmatig aan de slag met een specifiek vraagstuk. Zo kunnen we een bedrijf stap voor stap richting sociaal ondernemen helpen. We begeleiden een project van A tot Z.

Ketenpartners

Als EEGA Expertise werken we samen met verschillende ketenpartners. Deze partners zijn net als wij bovenmatig geïnteresseerd in thema’s als participatie, diversiteit, duurzame inzetbaarheid en maatschappelijk verantwoord sociaal ondernemen. Samen zorgen we ervoor dat er bij complexe vraagstukken naar een oplossing wordt gezocht. Voorbeelden van onze ketenpartners zijn Coinversable en Impact Oost. Onze partners zijn vanuit het bedrijfsleven georganiseerd. Ze zijn actief om ons eigen ecosysteem om te tuigen. We versterken elkaar. Samen vergroten we ons netwerk én generen we meer aandacht voor impact Ondernemen in Nederland.

Vraagstuk rond Mens & Arbeid?