De Nacht van Expertise

De Nacht van Expertise

Bij EEGA Expertise zien we dat werkgevers of andere partijen op het gebied van Impact Ondernemen aan de slag willen. Vragen die zij vaak stellen zijn: hoe start je dit en hoe werk je samen met andere partijen? Is het echt een noodzaak? Is er behoefte en voldoende motivatie voor zo’n stap? Bij EEGA Expertise bieden wij hier ondersteuning voor aan. Aan de hand het vraagstuk zoeken we antwoorden die van strategisch belang zijn voor organisaties.

Doelgroep

EEGA Expertise richt zich op werkgevers en organisaties die impact willen na streven. Deelnemers kunnen leden van directie of managementteams, strategen, beleidsbepalers, innovators of bestuurders zijn. We werken tijdens de sessies altijd in groepen van minimaal 8 tot maximaal 12 deelnemers.

Wat is ‘De Nacht van Expertise’?

Het is een werkvorm gericht om organisaties te helpen. Deze organisaties komen dan binnen 16 uur tot de kern van hun eigen vraagstuk op het gebied van Impact Ondernemen. Daarna worden vanuit het vraagstuk één of meerdere concrete ideeën uitgewerkt tot een aanpak op maat. ‘De Nacht van Expertise’ wordt altijd georganiseerd op een inspirerende locatie.

Waarom ‘De Nacht van Expertise’?

Omdat talloze keren vergaderen nooit effectief is. Dit is duur en tijdrovend. Bij ‘De Nacht van Expertise’ leveren we maatwerk. Samen met de opdrachtgever bepalen we bij EEGA Expertise het vraagstuk. Heb je een vraagstuk voor jouw organisatie, netwerk of iets anders? Dan is ‘De Nacht van Expertise’ van de juiste oplossing. Om alles goed te begeleiden, bespreken we vooraf het programma met alle deelnemers. Zo is iedereen goed geïnformeerd voordat we aan de slag gaan.

De workshop duurt in de praktijk 16 tot 18 uur. Dit is inclusief een diner, overnachting op een inspirerende locatie én een ontbijtbuffet. Tijdens ‘De Nacht van Expertise’ krijgen jullie begeleiding van 1 of 2 ervaren procesbegeleiders. Zij hebben kennis en ervaring m.b.t. de juiste werkvormen, onderwerpen en innovatie.