Onze diensten

Bij EEGA Expertise verlenen we verschillende diensten op het gebied van Mens & Arbeid en Social Impact aan organisaties en overheidsinstanties om deze te helpen bij complexere vraagstukken. Als EEGA Expertise helpen we graag om een antwoord te vinden op desbetreffend vraagstuk. Het gaat om de volgende diensten:

Social Impact

Bij EEGA Expertise bieden we verschillende diensten aan rond Social Impact. Voorbeeld hiervan zijn: ‘De Nacht van Expertise’, ‘Advies op het gebied van Social Impact’ en ‘Workshop Kennismaken met Social Impact’. Bij al deze diensten leveren onze professionals maatwerk. Als EEGA Expertise helpen wij graag bij de wat complexere vraagstukken op het gebied van Social Impact.

Mens & Arbeid

Bij de Intensieve Kennismaking leveren onze professionals maatwerk. Als EEGA Expertise helpen we met behulp van onze Intensieve Kennismaking graag op het gebied van Mens & Arbeid.

Ketenpartners

Als EEGA Expertise werken we samen met verschillende ketenpartners. Deze partners zijn net als wij bovenmatig geïnteresseerd in thema’s als participatie, diversiteit, duurzame inzetbaarheid en maatschappelijk verantwoord sociaal ondernemen. Samen zorgen we ervoor dat er bij complexe vraagstukken naar een oplossing wordt gezocht. Voorbeelden van onze ketenpartners zijn Coinversable en Impact Oost. Onze partners zijn vanuit het bedrijfsleven georganiseerd. Ze zijn actief om ons eigen ecosysteem om te tuigen. We versterken elkaar. Samen vergroten we ons netwerk én generen we meer aandacht voor impact Ondernemen in Nederland.

Vraagstuk rond Mens & Arbeid?