Intensieve Kennismaking

Intensieve Kennismaking

Bij EEGA Expertise staan we bekend om de diagnostiek van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze doelgroep kenmerkt zich bijvoorbeeld door een verminderd arbeids- en/of leervermogen. Denk aan een aanwezige beperking.

Onze expertise kan daarnaast worden ingezet voor mensen die niet werken op de arbeidsmarkt. Dit komt allemaal tot stand in onze Intensieve Kennismaking. Opdrachtgevers voor de Intensieve Kennismaking zijn bijvoorbeeld gemeenten of het UWV.

Waarom de Intensieve Kennismaking?

Er zijn verschillende redenen waarom een Intensieve Kennismaking interessant is voor jou. Bijvoorbeeld omdat je een kandidaat hebt die een opleiding heeft afgerond, maar geen werk heeft. Of omdat een kandidaat telkens na een paar maanden uitvalt: waar ligt dat aan? Daarnaast vraag je je misschien af hoe je het werkvermogen van een kandidaat kunt vergroten.

Het zijn allemaal vraagstukken die een klantmanager bij een kandidaat kan hebben. Tijdens de Intensieve Kennismaking geven we hier antwoord op. Het doel van de Intensieve Kennismaking is dan ook: aantonen wat de mogelijkheden zijn, aantonen wat een begeleider kan doen en aantonen wat een kandidaat zelf kan doen. Tijdens de Intensieve Kennismaking kijken we naar visies op verschillende gebieden, te weten: werk, mens, perspectief, ontwikkeling en begeleiding.